Преземач на Pinterest

Преземете видео, слика и Gif на Pinterest онлајн

Како да го користите Pinterest Downloader?

Pinterest Video Downloader

#1. Копирајте URL на видеото

Копирајте ја URL-адресата на видеото на Pinterest што сакате да ја зачувате.

Pinterest Downloader

#2. Залепете ги врските

Залепете го URL-то на видеото на Pinterest што сте го копирале за преземање, а потоа кликнете на копчето за преземање.

Pinterest Video Downloader

#3. Преземете видео

Сега само кликнете на копчето за преземање и вашето преземање ќе започне.

Преземач на Pinterest

Pinterest Downloader е бесплатна онлајн алатка за преземање видеа на Pinterest. Можете исто така да преземате слики и Gif на Pinterest директно на вашиот компјутер, таблет или мобилен со користење на Pinterest Downloader. Можете да зачувате и преземате видеа од Pinterest во формат MP4 со висока дефиниција, а исто така да преземате слики од Pinterest во HD JPG формат со PinterestDownloader.com. зошто развивме Pinterest Downloader? затоа што забележавме дека Pinterest не дозволува преземање видеа. Поради што луѓето се соочуваа со многу проблеми при преземањето видеа на Pinterest. Pinterest Downloader е решение за оние кои сакаат да преземаат видеа на Pinterest на бесплатен и лесен начин.

Како да преземете видеа, слики или Gif на Pinterest

Pinterest Downloader е лесен за користење за вас. Можете лесно да преземате видеа од Pinterest без никакви ограничувања. Исто така, не ви треба никаква регистрација или да плаќате надомест за преземање. Оваа алатка е потполно бесплатна. Следете ги едноставните чекори подолу за да преземете видеа на Pinterest онлајн.

 • Отворете ја апликацијата Pinterest и изберете го видеото или сликата или gif што сакате да ја преземете.

 • Допрете ја иконата ••• во горниот десен агол на апликацијата Pinterest ако ја користите најновата верзија на апликацијата Pinterest, потоа допрете ја иконата ••• во долниот десен агол на апликацијата. Откако ќе ја допрете иконата ••• потоа допрете на врската за копирање.

 • Залепете го URL-то на видеото во полето за внесување преземање и допрете го копчето Преземи.

 • Можете да го видите прегледот на вашата датотека за преземање и таму копчето Преземи веднаш под него.

 • Допрете на копчето Преземи за преземање. Видеото или сликата или GIF на Pinterest ќе се преземат на вашиот уред.

Видео водич

Download Pinterest Video

Најчесто поставувани прашања

 • Дали треба да регистрирам сметка за да преземам видеа?

  Не, не ви треба сметка за преземање видеа или слики или GIF.

 • Дали е безбеден PinterestDownloader за мојот уред?

  Да, наш прв приоритет е безбедноста на нашите корисници. PinterestDownloader е сосема безбеден за преземање. Нема вирус, нема малициозен софтвер

 • Каде е зачувано видеото по преземањето?

  Кога преземате видеа, тие обично се зачувуваат во папка избрана од вашиот прелистувач стандардно. Ако не можете да ги најдете преземените видеа, тогаш следете ги упатствата дадени подолу.

  • Ако користите Windows, тогаш притиснете Ctrl + J на ​​тастатурата за да ја видите историјата на преземање.

  • Ако користите Mac, тогаш притиснете Cmd + Shift + J на ​​тастатурата за да ја видите историјата на преземање.

  • Ако користите паметен телефон, проверете ја стандардната патека за преземање на вашиот прелистувач.

 • Дали PinterestDownloader го следи преземеното видео на корисникот?

  Не, PinterestDownloader не ги складира преземените видеа. Сите видеа се хостирани на серверите на Pinterest и ние не ја складираме историјата на преземање на гледачите. Секој може да ја користи оваа алатка анонимно. Оваа алатка е 100% безбедна за гледачите.

 • Како да го користите преземачот на Pinterest на Андроид?

  Постојат три чекори за преземање видеа од Pinterest на Android. Првиот чекор е да ја посетите pinterestdownloader.com на вашиот веб-прелистувач на Android. Вториот чекор е да ја залепите вашата копирана URL-адреса во влезот на преземачот и третиот чекор е да кликнете на копчето за преземање. Откако ќе ги следите овие чекори, вашето видео на Pinterest е подготвено за преземање.

 • Како да преземате видеа од Pinterest на Mac OS?

  Pinterest Downloader ви овозможува да зачувувате видеа на Pinterest на вашиот компјутер, таблет или мобилен телефон без регистрација или софтвер. Користејќи го Pinterest Video Downloader, можете лесно да преземате видеа на Pinterest и да ги зачувате како висококвалитетни mp4 видео датотеки бесплатно

  • Копирајте го URL-то на видеата на Pinterest што сакате да ги зачувате или преземете.

  • Залепете го URL-то на видеото во полето за внесување Преземач.

  • Кликнете на копчето „Преземи“ за да започнете со процесот на преземање.

  • Кога процесот ќе заврши, вашето видео ќе биде подготвено за преземање. Кликнете на копчето за преземање за да преземете видео на Pinterest.

 • Дали е бесплатен преземач на видео на Pinterest?

  Да! И секогаш ќе биде. Ние сме среќни да им помогнеме на луѓето со нашата алатка.

 • Дали има ограничување на бројот на видеа што можам да ги преземам?

  Не, нема ограничување за преземање видеа. Преземате неограничени видеа без никакво ограничување.