Shkarkuesi i imazheve Pinterest

Shkarkoni Pinterest Images dhe Gif

Si të përdorni Pinterest Image Downloader?

Pinterest Image Downloader

#1. Kopjo URL-në e imazhit

Kopjoni URL-në e imazhit Pinterest që dëshironi të shkarkoni.

Download Pinterest Image

#2. Ngjit Url

Ngjitni URL-në e imazhit të Pinterest në fushën e hyrjes së shkarkimit, më pas klikoni butonin Shkarko.

Pinterest Image Download

#3. Shkarkoni imazhin

Klikoni në butonin e shkarkimit për të ruajtur imazhin, shkarkimi juaj do të fillojë.

Si të shkarkoni imazhet e Pinterest

Shkarkimi i imazheve nga Pinterest është shumë i lehtë. Pinterest ofron mundësinë për të shkarkuar imazhet. Pra, nuk ju nevojitet asnjë mjet për të shkarkuar imazhe nga Pinterest. Ju do të jeni në gjendje të shkarkoni imazhe nga Pinterest pa ndihmën e ndonjë mjeti.

Nëse jeni në faqen e internetit të Pinterest, ndiqni këto hapa për të shkarkuar një imazh të Pinterest

Shkarkuesi i imazheve Pinterest
  • Zgjidhni imazhin e Pinterest që dëshironi të shkarkoni.

  • Klikoni në pikën •••.

  • Pasi klikoni mbi tre pikat •••. Do të shfaqet opsioni i shkarkimit të imazhit.

  • Klikoni në atë opsionin e shkarkimit të imazhit për të shkarkuar imazhin e Pinterest. Pasi të klikoni në opsionin e shkarkimit, imazhi i Pinterest do të shkarkohet në pajisjen tuaj.

Nëse jeni në aplikacionin Pinterest, ndiqni këto hapa për të shkarkuar një imazh Pinterest

Shkarkuesi i imazheve Pinterest

#1 Klikoni në tre pika

Zgjidhni imazhin Pinterest dhe më pas klikoni në tre pika.

Shkarkimi i imazhit në Pinterest

#2 Klikoni në Shkarko

Për të ruajtur imazhin e Pinterest, klikoni opsionin Shkarko imazhin në menynë e opsioneve.

Shkarkuesi i imazheve Pinterest

#3 Imazhi u shkarkua

Pasi të klikoni në opsionin Shkarko imazhin, imazhi juaj do të shkarkohet me sukses në telefonin tuaj.

Kështu që ju do të mund të shkarkoni imazhe Pinterest nga aplikacioni ose faqja e internetit Pinterest në këtë mënyrë pa ndihmën e asnjë mjeti.

Megjithatë, nëse jeni duke u përballur me ndonjë problem në shkarkimin e imazhit të Pinterest, atëherë mund të shkarkoni imazhin tuaj Pinterest me ndihmën e këtij mjeti.